IND. ODMAŠĆIVAČI

Industrijski Odmašćivači

 

 

 

Sredstvo za odmašćivanje obojenih metala - METAL EX-45 (Univerzalno sredstvo za ručno odmašćivanje obojenih metala, služi za odmašćivanje kako metalnih površina tako i površina druge prirode. Veoma je efikasan za ultrazvučno odmašćivanje karburatora, dizni, kao i pranje podova u halama)
 
METAL EX-48k (Sredstvo za ručno odmašćivanje i poliranje na hladno)
 
METAL EX-59 (sredstvo za pranje boca u automatskim mašinama na bazi NaOH, sa dodatcima koji sprečavaju stvaranje pene)
 
METAL EX-64 (Sredstvo za pranje i dezinfekciju u prehrambenoj industriji. Ne nagriza čelik i osetljive materijale kao kalaj, aluminijum i njihove legure, a pogodan je i za čišćenje sudova od gume i plastike)
 
METAL EX-79 (sredstvo za CIP pranje i pranje boca u automatskim mašinama na bazi NaOH, uz kombinaciju sa sredstvom METLA EX-155)
 
METAL EX-155 (Sredstvo za skidanje mlečnog kamenca na bazi Azotne kiseline, uz kombinaciju sa sredstvom METLA EX-79. Koristi se i kao sredstvo za mašinsko pranje boca od piva, vina i mineralne vode)
 
METAL EX-161 (Sredstvo za skidanje vodenog kamenca na bazi Hlorovodonične kiseline uz dodatak inhibitora koji sprečavaju agresivno dejstvo kiseline. Otklanja naslage kamenca koji se sastoji iz kalcijuma i magnezijum karbonata)
 

METAL EX-CZ (Sredstvo za čišćenje i odmašćivanje delova, karoserija automobila i kamiona pod pritiskom u komorama)

 

 

 

METAL EX-250 (Sredstvo za čišćenje i odmašćivanje delova od nerđajućeg čelika u jedno i više komornim uredjajima sa prskanjem. Posebno se koristi za odmašćivanje brušenih i poliranih delova kojima je poboljšan kvalitet obradom na toplo)
 
METAL EX-260 (Sredstvo za odmašćivanje čelika potapanjem. Koristi se prvenstveno za odmašćivanje pre hemijske zaštite kao što su emajliranje, lakiranje, fosfatiranje i galvaniziranje. Uspešno uklanja osmoljena pomoćna sredstva za izvlačenje) 
 
METAL EX-261 (sredstvo za čišćenje i odmašćivanje delova od čelika u jedno i više komornim uredjajima sa prskanjem. Posebno se koristi za odmašćivanje brušenih i poliranih delova kojima je poboljšan kvalitet obradom na toplo)
 
Sredstvo za odmašćivanje čelika - METAL EX-267 GM(Sredstvo za čišćenje i odmašćivanje delova od čelika i obojenih metala u kadama sa cirkulacijom. Ima antikorozivne osobine prema aluminijumu, njegovim legurama, bakru, kalaju i cinku. Zato se uspešno primenjuje kada se različiti metali čiste u jednoj floti)
 
Sredstvo za odmašćivanje auto delova - METAL EX-270 (sredstvo za čišćenje i odmašćivanje čeličnih delova, auto delova i obojenih metala pod pritiskom)
 
METAL SDM-35 (Dodatak u građevinskoj industriji. Ovo sredstvo se prvenstveno koristi kao aditiv za termoizolacione maltere)                                   

O nama

''Metal-Export'' Doo, osnovan 1992. godine u Beogradu.

Predstavlja kompaniju u razvoju koja ima višegodišnje iskustvo u oblasti obezbeđivanja neophodnih proizvoda bazne hemije za potrebe industrije. Naše poslovanje tranutno čini portfolio od preko 80 proizvoda kako organskog tako i neorganskog porekla.

© 2018 Metal-Export. All Rights Reserved. Designed and shaped

Search