O nama

''Metal-Export'' Dooje osnovan 1992. godine u Beogradu, predstavlja  kompaniju u razvoju koja ima višegodišnje iskustvo u oblasti  obezbeđivanja neophodnih hemijskih repromaterija za industriju.

Politika naše kompanije je zasnovana na direktnom kontaktu sa krajnjim korisnicima, individualnom pristupu klijentima, i detaljnoj analizi tržišta. Stabilan odnos sa potrošačima nastojimo održati kroz fleksibilan sistem cena, raznovrsnost pakovanja (džakovi, kante, big bags, IBC kontejneri, cisterne), pravovremenu isporuku proizvoda do skladišta kupca.  U cilju daljeg širenje tržišta, nastojimo  sprovoditi razne marketinške kampanje, uključujući reklamiranje u specijalnim izdanjima (lokalnim i državnim), distribucija komercijalnih ponuda, kao i distribuciju uzoraka.

Iza nas stoji dvadesetšest godina profitabilne poslovne saradnje na poslovima sa preduzećima iz sfere hemijske, metaluške, energetske i prehrambene industrije,  poljoprivrede i transporta. 

Raznovrsnost proizvoda proizilazi iz partnerstva sa vodećim proizvođačima kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Sa većinom dobavljača imamo zaključene ugovore sa pravom ekskluzivne distribucije na teritoriji Republike Srbije, kao i na teritorijama zemalja našeg regiona.

Saradnja sa našom kompanijom garantuje urednu isporuku neophodnih proizvoda na bilo kom  delu teritorije republike Srbije i teritorijama  zemalja regiona, iz naših  magacina u Beogradu, Pančevu i Gornjem Milanovcu.

 

O nama

''Metal-Export'' Doo, osnovan 1992. godine u Beogradu.

Predstavlja kompaniju u razvoju koja ima višegodišnje iskustvo u oblasti obezbeđivanja neophodnih proizvoda bazne hemije za potrebe industrije. Naše poslovanje tranutno čini portfolio od preko 80 proizvoda kako organskog tako i neorganskog porekla.

© 2018 Metal-Export. All Rights Reserved. Designed and shaped

Search